Felles tur til besøksgruen i Sulitjelma.

Lørdag den 9 oktober kl.15:00.Oppmøte 15min før.Vi kjører toget 1,6km inni i gruven får en liten guiding og mye god tid til fotografering der inne. Vi får lov å slukke lys og ha med våre egne lyseffekter og boltre oss litt. Det kan bli veldig mye fint ut av dette. Bare å ta fantasien i bruk. Lume Cubes – lykter – skygger etc. Det er også lovet at Museet kan få noen bilder kostnadsfritt – noe de setter stor pris på. Bodø Fotoklubb sponser medlemmene med en del av beløpet, men det koster likevel noe.Pris kr. 250,- pr.pers. Søk Bodø Fotoklubb i Vipps og send.Pga. smittevern har gruven et max antall per tur på 10 personer. Blir vi flere kan det kjøres et tog til etterpå.Det oppfordres til gode og varme klær. Ca 6-8 pluss der inne.Siden det aller meste av lys slukkes, MÅ alle ha hodelykter.Hele turen tar ca 1,5 time.Vil du være med – skriv deg på i kommentar.

Legg igjen en kommentar